Knightecs projektverksamhet växer med nya lokaler i Stockholm

Kontorsytan fördubblas och special-anpassas för utvecklingsarbete på distans för en av våra större kunder i fordonsbranschen.

Lokalen som ligger på Sveavägen är en förstärkning i en snabbt expanderande verksamhet i avvaktan på inflyttning i Solna United, hösten 2019.

”Vi levererar mervärde som en strategisk partner, och får förtroendet att driva stora och kvalificerade projekt genom satelliter i våra egna lokaler”, säger Dimitris Gioulekas, VD på Knightec. ”De nya ytorna ger oss bättre möjlighet att expandera projektverksamheten samtidigt som det frigör mötesrum och arbetsplatser på Hudiksvallsgatan, som är vårt Stockholmskontor i två år till”.
Knightec tillkännagav nyligen sin satsning på ett nytt Stockholmskontor i Solna, med inflyttning 2019. Lokalerna på 1550 kvm i ”Solna United”, som byggs av Skanska, utformas till ett ledande innovations- och produktutvecklingscenter. Förutsättningarna blir optimala, genom lokalernas utformning och möjlighet till ett aktivitetsbaserat arbetssätt, vilket förstärker det öppna och drivna arbetssättet som Knightec är kända för.

Företaget expanderar i hela landet, med planerad utökning av kontorsytan på de flesta av de nio kontoren. ”Vi får ökat förtroende och allt större åtaganden av våra kunder vilket medför att antalet medarbetare växer, och det kräver större lokaler och modernare arbetssätt” menar Dimitris.

”De närmsta fem åren satsar vi på att bli en av de riktigt stora aktörerna i teknikkonsultbranschen”, fortsätter Dimitris. ”Knightec siktar mot 1,5 miljard i omsättning i framtiden och den tillväxten sker i hela landet. Vi håller på att bygga ett premiumvarumärke i teknikkonsultbranschen. Vi bygger ett konsultbolag som är bättre än alla andra, med en starkare kultur och ett långsiktigt fokus på det som skapar värde i ett konsultföretag – kunder och medarbetare”.