Knightec får nya framtidsanpassade lokaler 2019

Knightec flyttar in i Solna United vid Solna station nästa år

Knightec fortsätter växa med lönsamhet på sin resa mot miljardomsättning. Genom att erbjuda kunderna nya sätt att samarbeta, större sammanhållna projekt och mer strategisk rådgivning utmanar företaget konsultbranschen.

Ambitionen att vara 1000 specialister inom produktutveckling till år 2020 är inom räckhåll. Bara i region East har Knightec idag över 200 medarbetare.

Behovet av nya medarbetare och lokaler ökar när kundernas intresse för att lägga ut hela utvecklingsprojekt på Knightec växer. Idag har företaget allt fler projekt som driver från något av Knightecs nio kontor över Sverige.

Det nya Stockholmskontoret i Solna United är på 1500 kvm och har ca 120 arbetsplatser. Det blir ytor för seminarier, presentationer, öppna landskap, mötesrum, projektrum och en större lounge för större event. Med de nya lokalerna kan Knightec växa till över 350 medarbetare i Stockholm.

Dimitris Gioulekas, vd Knightec, ser fram emot de nya lokalerna:

– Det nya kontoret kommer med sin moderna utformning att inbjuda till innovativa möten mellan människor. Vi vill att det blir en mötesplats för både kunder och medarbetare. Vill man vara en del av framtiden så krävs att varje del i företaget formas för framtiden, inkl. lokaler och arbetssätt.

Knightec flyttar in under oktober 2019.

Om Lokalerna:

Med många tillresande besökande ligger nya kontoret lägligt precis vid pendeltågsstationen i Solna med 7 min till centralen och 30 min till Arlanda.

I fastigheten kommer det finnas restaurang och café, mötesrum i entréplanet och på taket, omklädningsrum och både bil- och cykelgaragage m.m.

Mer information om Solna United finns på http://www.solnautd.com