Om oss

Vi är konsulter inom teknik och ledarskap. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag.

Utveckling av människor och teknik ger en bättre framtid

Vi arbetar med kvalitets-, säkerhets- och hållbarhetsfrågor genom hela livscykeln, från produktidé till slutprodukt. Bland våra kunder finns flera av Sveriges största industriföretag inom branscher som fordon, Life science, säkerhet, förpackning och industri.

Genom uppdragen skapar vi innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Vi drivs av övertygelsen att team med mångfald när det gäller kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Idag består Knightec av fler än 30 olika nationaliteter och en tredjedel av våra medarbetare är kvinnor. Vår ambition är att öka mångfalden ännu mer. Egenskaper som värderas högt är målmedvetenhet, affärsmässighet och samarbetsvilja. Idag är vi 550 anställda och finns på nio orter i Sverige. Från Umeå i norr till Lund i söder.

“Grunden till vår framgång är vår förmåga att attrahera och utveckla marknadens bästa personer som tillsammans bygger upp en stark företagskultur.”

Kultur och värderingar

För oss är företagskulturen en grundbult för en framgångsrik verksamhet. Vi strävar alltid efter en stark laganda och stor mångfald i både kompetens och bakgrund. Det är extra viktigt då allt fler större sammanhållna utvecklingsprojekt, så kallade satellitprojekt drivs från något av våra nio kontor.

Med mångfald skapar vi kvalitet i våra tjänster

Knightec har en organisation som består av tre verksamhetsområden, 550 medarbetare och nio kontor runt om i landet. Med vår bredd kan vi snabbt sätta ihop team för utveckling av hård- och mjukvara, kvalitetssäkring, validering och projektledning. På så vis kan vi hjälpa våra kunder från idé till löpande produktion och utveckling av både produkter och tjänster. Våra verksamhetsområden är: