Utmärkelser

Utmärkelser

År 2018 placerade sig Knightec på tredje plats i undersökningen ”Sveriges bästa arbetsgivare” i klassen stora arbetsgivare där 240 företag deltog. Upp från en åttondeplats 2017.  Undersökningen bygger på enkätsvar från de egna medarbetarna om bedömer sin arbetsgivare utifrån intern identitet, nöjdhet och lojalitet.

Knightec arbetar för att skapa en stark gemenskap genom att jobba i team, ständigt utveckla ledarskapet och genom att med öppenhet och transparens engagera medarbetarna i företagets utveckling. I undersökningen lyfter Knightecs medarbetare fram dessa faktorer. Knightecare rekommenderar också i högre utsträckning än konkurrenterna Knightec som arbetsgivare.

Knightecs VD, Dimitris Gioulekas blev år 2018 utsedd till årets vd av motivation.se med följande motivering

Genom ett målinriktat ledarskap som får människor att växa har Årets VD i kategorin Stora bolag både uppnått en mycket stark tillväxt och skapat en arbetsplats där medarbetarna trivs. I en värld full av möjligheter, förskönad och splittrad av människors olikheter, väljer pristagaren att ha en öppen och nyfiken attityd och en omättlig hunger efter potential.

Med ödmjukhet, briljans och ett stort patos har Årets VD visat att det går att kombinera lönsamhet med ett genuint samhällsengagemang.

Dimitris Gioulekas blev året vd också 2014 och var också en av tre finalister kategorin ”Årets mångfaldschef” på Chefgalan år 2017. Prisets syfte är att lyfta fram företag och ledare som målmedvetet och strategiskt arbetat för att främja mångfald.