Quality & Managementkonsulter

Vill du jobba på ett företag där omtanke om individen och utveckling tillsammans med våra kunder står högst på agendan? Ett företag där vi tror på dig och ger dig arenan att spela på. Vi söker fler kollegor till Quality & Management East. Grunden till vår framgång är vår förmåga att attrahera och utveckla marknadens bästa medarbetare.

Jobba med projekt- och förändringsledning

Som konsult hos Knightec är du en viktig kugge i att bygga en bättre framtid. Ny teknik förändrar världen snabbare än någonsin. Med spetskompetens skapar vi morgondagens lösningar för våra kunder. En bättre framtid handlar om att utveckla både människor och teknik. För det behövs breda perspektiv samt mångfald av kompetenser och synsätt. Tillsammans bygger vi en unik företagskultur. Läs mer om hur vi inom Quality and Management levererar i team.

“Genom en företagskultur där individen värdesätts högt och ett coachande ledarskap skapas möjligheter för människor att utvecklas och växa”

Jobba med kvalitet, ledarskap och utveckling

Du och dina kollegor arbetar främst med kontinuerliga förbättringar hos våra kunder. Det kan handla om projektledning, kravhantering, riskhantering, standarder & regelverk, validering, agil produktutveckling och förändringsledning. I region East arbetar Knightec primärt med uppdrag i Stockholm, Södertälje, Uppsala och Västerås.

En typisk utmaning för många företag idag är en allt mer komplex kravbild i form av förväntningar från ägare, kunder och medarbetare. Till exempel, när det gäller medicinteknik, fordon, hållbarhet, energi och informationssäkerhet blir krav och standarder ännu viktigare.

För att möta en värld i förändring och vara partner med våra kunder sätter vi höga mål och ambitioner kring våra anställdas stolthet i konsultrollen, en löpande kompetensutveckling för varje individ samt en sammanhållning i teamet. 

Vi jobbar tillsammans 

Försprång startar i tanken. Innovation börjar med att våga tänka nytt och prova det oprövade. Vi vill skapa en kreativ miljö där idéer och individer möts och utvecklas. Därför är mångfald i kompetens och bakgrund viktigt för oss. Det stärker våra kunder och utvecklar oss själva och därmed Knightec. 

– Det bästa med Knightec är möjligheten att utvecklas. Genom en företagskultur där individen värdesätts högt och genom ett coachande ledarskap skapas möjligheter för människor att utvecklas och växa. Det är otroligt kul att få vara en del av det, säger Therese Nordstrand, regionchef QM East.

Vi vill gärna berätta mer om hur vi jobbar på Knightec. Therese Nordstrand når du på 073-280 14 51, Daniel Sköld 070-166 00 50 eller Daniel Kallstenius på 076-106 00 29.

Läs mer om vårt affärsområde Quality and Management här.

Lediga tjänster finns nedan och vi tar också emot spontanansökningar.

Med mångfald skapar vi kvalitet i våra tjänster

Knightec har en organisation som består av tre verksamhetsområden, 550 medarbetare och nio kontor runt om i landet. Med vår bredd kan vi snabbt sätta ihop team för utveckling av hård- och mjukvara, kvalitetssäkring, validering och projektledning. På så vis kan vi hjälpa våra kunder från idé till löpande produktion och utveckling av både produkter och tjänster. Våra verksamhetsområden är: